lørdag 31. mars 2018

Din guide til den norske magasinfloraen


Her er en liten gjettekonkurranse over magasinfloraen for spesielt jenter og kvinner her i Norge. Noen kan være nedlagt, men alt dette leses som oftest hos frisøren og eller på venteværelset likevel, så her eksisterer liksom levende og døde om hverandre, får en si. Hvem er hvem blant sjamporeklamer, shoppingguider og intime betroelser?

  1. "White Woman's Burden": "Skandinaviskinspirert spa-design på Azorene der du kan hylle deg selv som kvinne og puste med magen", med dette på neste side: "Lille Fatima ble voldtatt av onkelen som 4-åring og solgt på landsbymarkedet. Send penger til din lokale charity-kontakt på Snarøya nå, så lar han henne være i fred mens du får sinnsro og dermed unngår rynker." 
  2. "Shopoholiker.com": "Her er de überkule garderobeskapene til bloggevenninnene våre og en fremskrittsvennlig hijab på forsiden for å redde verden." 
  3. "LivetPåMiddagshøyden": "Vi har intervju med en utdatert kjendis og rynkekrem spesial. Det er jo slikt folk på 40+ interesserer seg for."
  4. "RundIKanteneLikevel": "Vi vil være litt mer edgy og street, derfor deler vi ut priser til ungjenter som skriver grammatikalsk ukorrekt om sminke og kjedeklær mot betaling." 
  5. "ÅlreitMenOverfladiskLikevel": "Vi har en jeansguide for at gjennomsnittsjenter skal se litt mindre feite ut blant alle våre retusjerte reklamer." 
  6. "OffisieltTidsskriftForKjerringer"; "Mer dekadente individer sukker når de blar gjennom de tørre, tynne sidene våre. Men kakeoppskriftene våre er bra." 
  7. "LittMerGlansetVekeblad": "Vi er nesten like kjedelige, men sidene er i hvert fall litt mer glansede siden vi setter mer pris på våre lesere som liksågodt kunne vært fra 1950-tallet. Hekling is the sh** fortsatt, men slik uttrykker vi oss jo ikke hos oss." 
  8. "TankerFraRekkehusistan": "Vi kan få enhver grå mus av en saksbehandler til å se ut som en fresh vaskedame på håret og klar for en svingom på Stena Line. Vi nøytraliserer looken med litt mer kulturell kleskapital som for eksempel Noa Noa og halvkjente, norske designere (Gudrun Sjöden i de tilfellene der folk heller ønsker å se ut som en keramiker eller flyktningetolk eller kanskje helst begge deler). 
  9. "CopyPaste.inc": "Vi er det eneste magasinet som tør å skrive om glitterkrem til vaginaen din, altså vulvaen. Til gjengjeld kopierer vi alt innholdet vårt fra SATC, unnskyld NYC." 
  10. "GuiltyPleasure": "Jeg er det eneste bladet som kun kjøpes for TV-guiden og som heller ikke leses andre steder enn på venteværelset når de andre pasientene ikke er til stede. Der rives det opp fra bordet av kvinner som hverken bryr seg om kjendiser eller kjoler, men som med skrekkblandet fryd går rett til de randomiserte terningkastene fra en person som ikke er biologisk disponert til å interessere seg for damekjoler uansett og som derfor gjør det."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar